Richard Clayderman Muzika » Instrumentinė,Relax
Data: 9 Sausio 2018 |  

Richard Clayderman
Richard Clayderman

Svetainės lankytojų pageidavimu,įkeliu iš naujo..
5CD



  Gitara.Francisco Garcia Muzika » Instrumentinė,Relax
Data: 13 Gruodžio 2017 |  

Gitara.Francisco Garcia
Gitara.Francisco Garcia

Svetainės lankytojams pageidaujant,įkeliu iš naujo..
10CD
POP INSTRUMENTAL
Acoustic Guitar
Gitara.Francisco Garcia



  Klarnetas..Arturo Himmer - Clarinet Plus! Muzika » Instrumentinė,Relax
Data: 11 Gruodžio 2017 |  

Klarnetas..Arturo Himmer - Clarinet Plus!
Klarnetas..Arturo Himmer - Clarinet Plus!

Clarinet Standards
PDF, MP3+MINUSAI
Gera priemonė mokytis groti klarnetu smile



  Akordeonas.Accordion Music Collection Muzika » Instrumentinė,Relax
Data: 27 Lapkričio 2017 |  

Akordeonas.Accordion Music Collection
Akordeonas.Accordion Music Collection

Akordeono muzikos kolekcijaAkordeonas.Accordion Music Collection
1,24GB!!!



  Saksofonas.Sax & Sex 10CD Muzika » Instrumentinė,Relax
Data: 18 Lapkričio 2017 |  

Saksofonas.Sax & Sex 10CD
Saksofonas.Sax & Sex 10CD

10CD
Pageidaujant svetainės lankytojams,įkeliu šią kolekciją
Saksofonas.Sax & Sex 10CD
P.S.Galima užsakyt fonogramas,minusus saksofonui...



  GITARA.Francis Goya-Greatest Hits Muzika » Instrumentinė,Relax
Data: 12 Lapkričio 2017 |  

GITARA.Francis Goya-Greatest Hits
GITARA.Francis Goya-Greatest Hits

Akustinė gitara
Romantiškos muzikos megėjamsGITARA.Francis Goya-Greatest Hits
Relax
Kolekcija(papildyta)



  Vanessa Mae-Discography Muzika » Instrumentinė,Relax
Data: 4 Lapkričio 2017 |  

Vanessa Mae-Discography
Vanessa Mae-Discography

Pageidaujant svetainės lankytojams,įkeliu diskografiją:
1995 The Violin Player
1996 The Classical Album 1
1997 Storm
1997 The Classical Album 2 (China Girl)
1998 The Classical Album 3 (The Original Four Seasons)
2000 The Classical Collection, Part I
2001 Subject To Change
2002 The Best Of
2003 The Ultimate
2004 Choreography
Vanessa Mae-Discography



  Panflute - Greatest Love Songs Muzika » Instrumentinė,Relax
Data: 26 Spalio 2017 |  

Panflute - Greatest Love Songs
Panflute - Greatest Love Songs

Atnaujinta kolekcija...
Kas mėgsta fleitą....
Panflute - Greatest Love Songs



  K.Kuzmickas-Valsai,polkos... Muzika » Instrumentinė,Relax
Data: 25 Spalio 2017 |  

K.Kuzmickas-Valsai,polkos...
K.Kuzmickas-Valsai,polkos...

Savos kūrybos kūrinius atlieka K.Kuzmickas
Molėtai



  Triūba.50 Golden Trumpet Favourites Muzika » Instrumentinė,Relax
Data: 20 Spalio 2017 |  

Triūba.50 Golden Trumpet Favourites
Triūba.50 Golden Trumpet Favourites

Instrumental




 
© 2009 www.muzikairas.lt | Apie mane | Paslaugos | Taisyklės | Kontaktai
Atsisiųsk muzika, programas, žaidimus ir kita.