Klarnetas..Arturo Himmer - Clarinet Plus! Muzika » Instrumentinė,Relax
Data: 11 Gruodžio 2017 |  

Klarnetas..Arturo Himmer - Clarinet Plus!
Klarnetas..Arturo Himmer - Clarinet Plus!

Clarinet Standards
PDF, MP3+MINUSAI
Gera priemonė mokytis groti klarnetu smile



  Saksofonas.Sax & Sex 10CD Muzika » Instrumentinė,Relax
Data: 18 Lapkričio 2017 |  

Saksofonas.Sax & Sex 10CD
Saksofonas.Sax & Sex 10CD

10CD
Pageidaujant svetainės lankytojams,įkeliu šią kolekciją
Saksofonas.Sax & Sex 10CD
P.S.Galima užsakyt fonogramas,minusus saksofonui...



  GITARA.Francis Goya-Greatest Hits Muzika » Instrumentinė,Relax
Data: 12 Lapkričio 2017 |  

GITARA.Francis Goya-Greatest Hits
GITARA.Francis Goya-Greatest Hits

Akustinė gitara
Romantiškos muzikos megėjamsGITARA.Francis Goya-Greatest Hits
Relax
Kolekcija(papildyta)



  Vanessa Mae-Discography Muzika » Instrumentinė,Relax
Data: 4 Lapkričio 2017 |  

Vanessa Mae-Discography
Vanessa Mae-Discography

Pageidaujant svetainės lankytojams,įkeliu diskografiją:
1995 The Violin Player
1996 The Classical Album 1
1997 Storm
1997 The Classical Album 2 (China Girl)
1998 The Classical Album 3 (The Original Four Seasons)
2000 The Classical Collection, Part I
2001 Subject To Change
2002 The Best Of
2003 The Ultimate
2004 Choreography
Vanessa Mae-Discography



  Panflute - Greatest Love Songs Muzika » Instrumentinė,Relax
Data: 26 Spalio 2017 |  

Panflute - Greatest Love Songs
Panflute - Greatest Love Songs

Atnaujinta kolekcija...
Kas mėgsta fleitą....
Panflute - Greatest Love Songs



  K.Kuzmickas-Valsai,polkos... Muzika » Instrumentinė,Relax
Data: 25 Spalio 2017 |  

K.Kuzmickas-Valsai,polkos...
K.Kuzmickas-Valsai,polkos...

Savos kūrybos kūrinius atlieka K.Kuzmickas
Molėtai



  Triūba.50 Golden Trumpet Favourites Muzika » Instrumentinė,Relax
Data: 20 Spalio 2017 |  

Triūba.50 Golden Trumpet Favourites
Triūba.50 Golden Trumpet Favourites

Instrumental



  Relax Music.Vol.1-2 (4 CD) Muzika » Instrumentinė,Relax
Data: 19 Spalio 2017 |  

Relax Music.Vol.1-2 (4 CD)
Relax Music.Vol.1-2 (4 CD)

Relax,instrumental
Pageidaujant lankytojams,įkeliu iš naujo..
Relax Music.Vol.1-2 (4 CD)



  Relax.MAGIC FLUTE Muzika » Instrumentinė,Relax
Data: 11 Spalio 2017 |  

Relax.MAGIC FLUTE
Relax.MAGIC FLUTE

CD-1,2,3



  Klarnetas.Romantic clarinet Muzika » Instrumentinė,Relax
Data: 11 Spalio 2017 |  

Klarnetas.Romantic clarinet
Klarnetas.Romantic clarinet

Puiki klarneto muzikos kolekcija
Klarnetas.Romantic clarinet




 
© 2009 www.muzikairas.lt | Apie mane | Paslaugos | Taisyklės | Kontaktai
Atsisiųsk muzika, programas, žaidimus ir kita.