Rimantas Vitkūnas-Kūryba,retro Muzika » Pop muzika
Data: 6 Birželio 2017 |  

Rimantas Vitkūnas-Kūryba,retro
Rimantas Vitkūnas-Kūryba,retro

CD1,CD2
Retro(įrašai restauruoti iš magnetofono juostelių)



  Seal-hits Muzika » Pop muzika
Data: 3 Birželio 2017 |  

Seal-hits
Seal-hits

POP



  Gold Rock Ballads Muzika » Rock
Data: 2 Birželio 2017 |  

Gold Rock Ballads
Gold Rock Ballads

KolekcijaGold Rock Ballads



  Muzikantams.Весёлые ребята - Коллекция минусовок Muzika » Fonogramos
Data: 1 Birželio 2017 |  

Muzikantams.Весёлые ребята - Коллекция минусовок
Muzikantams.Весёлые ребята - Коллекция минусовок

Minusai



  Natos,mp3.Duke Ellington Muzika » Jazz,Blues
Data: 1 Birželio 2017 |  

Natos,mp3.Duke Ellington
Natos,mp3.Duke Ellington

Jazz
Istoriniai įrašai+natos(pdf)



  Fonogramos,minusai.The Scorpions Muzika » Fonogramos
Data: 1 Birželio 2017 |  

Fonogramos,minusai.The Scorpions
Fonogramos,minusai.The Scorpions

Kolekcija



  Roxette-The RoxBox 86-06 Muzika » Pop muzika
Data: 1 Birželio 2017 |  

Roxette-The RoxBox 86-06
Roxette-The RoxBox 86-06

POP,ROCK
4CD



  Vanessa Mae-Discography Muzika » Instrumentinė,Relax
Data: 26 Geg 2017 |  

Vanessa Mae-Discography
Vanessa Mae-Discography

Pageidaujant svetainės lankytojams,įkeliu diskografiją:
1995 The Violin Player
1996 The Classical Album 1
1997 Storm
1997 The Classical Album 2 (China Girl)
1998 The Classical Album 3 (The Original Four Seasons)
2000 The Classical Collection, Part I
2001 Subject To Change
2002 The Best Of
2003 The Ultimate
2004 Choreography
Vanessa Mae-Discography



  Fonogramos,minusai.Užstalės dainos Muzika » Fonogramos
Data: 19 Geg 2017 |  

Fonogramos,minusai.Užstalės dainos
Fonogramos,minusai.Užstalės dainos

Pageidaujant,padariau šią kolekciją..
Populiarios užstalės dainosFonogramos,minusai.Užstalės dainosFonogramos,minusai.Užstalės dainos



  Richard Clayderman Muzika » Instrumentinė,Relax
Data: 17 Geg 2017 |  

Richard Clayderman
Richard Clayderman

Svetainės lankytojų pageidavimu,įkeliu iš naujo..
5CD




 
© 2009 www.muzikairas.lt | Apie mane | Paslaugos | Taisyklės | Kontaktai
Atsisiųsk muzika, programas, žaidimus ir kita.